Budinca de fructe la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 6311 vizualizari

 

Un desert gustos si sanatos;
La prima vedere,pare complicat dar nu este.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml frisca lichida
  • 4 linguri coniac de buna calitate
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 linguri zahar brun
  • 1 lingura miere(optional)
  • fructe de padure proaspete sau congelate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fructe la pahar:

Intr-o tava mica amestecam faina cu fulgii de ovaz, nivelam suprafata, deasupra presaram zaharul brun si dam tava la cuptor la foc mediu si o lasam pana incepe sa se caramelizeze zaharul (atentie, nu trebuie sa fie ars). Scoatem imediat tava si cu o lingura amestecam totul

Frisca batuta, o amestecam cu 4-5 linguri de faina cu ovaz din tava, coniac si miere

In cupe punem cateva fructe, deasupra 2-3 linguri de frisca, iar fructe, iar frisca, ornam cu cateva fructe si fulgi de ovaz, apoi dam la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fructe la pahar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coupe Jacques pentru 5 persoane